{RUMIAR}

{RUMIAR}

…un soroll, un fer, un mastegar, un estar, un capficar-s’hi…

Aquesta proposta buscar la sinergia entre l’edició de vídeo, el moviment i el material discursiu o textual a través de la mirada coreogràfica de Quim Bigas.

Al llarg de quatre episodis repartits entre quatre municipis, {RUMIAR} cercar la trobada entre artesanies i formes de fer, entre discursos i accions, entre -post i -pre. Simultàniament, és també un treball en xarxa entre espais i maneres de contextualitzar i apropar-se a diferents estrats d’allò que en podríem dir públic.

El punt de partida i objectiu d’aquesta sèrie és la de generar espais reflexius i especulatius per a la mirada i pel cos. Espais que parteixen de l’articular-nos, del deixar fer… tot obrint i defensant creuaments, sensibilitats i formes de fer.  {RUMIAR} neix de la necessitat de trobar espais de col·laboració i complicitat entre espais i persones així com donar cos i presència a l’edició de vídeos i les possibilitats de l’edició. Editar moments i transportar-los, extreure circumstàncies perquè es converteixin en circumstància d’una altra cosa, tallar i acumular per a evocar, o crear, un lloc.

  1. Lloret – {RUMIAR} Respirar la llar. 11/06
  2. Olot – {RUMIAR} Quedar-se a prop. 18/06
  3. Mataró – {RUMIAR} Balancejar l’aquí. 25/06
  4. Terrassa – {RUMIAR} Implicar el món. 02/07

El conjunt dels vídeos aportar una constel·lació de visions, de moviments i de perspectives així com un ventall de creuaments.

{RUMIAR} és un projecte proposat per Quim Bigas i Anna Bohigas amb la col·laboració i complicitat del Teatre Principal d’Olot, Teatre Lloret Costa Brava, Teatre Monumental de Mataró i CAET de Terrassa.

One thought on “{RUMIAR}”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s